G9SKIN
White In Milk Toner

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
17,95 €
17,95 €
Valinta : 300 ml
Tuotetiedot

G9SKIN White In Milk Toner

G9SKIN White In Milk Toner -kasvovesi aloittaa ihonhoidon hoitavalla koostumuksellaan. Kirkastava ja kosteuttava kasvovesi auttaa palauttamaan iholle sen kosteustasapainon ihonpuhdistuksen jälkeen. Samalla se auttaa hoitamaan ihon juonteita ja ryppyjä. Kasvoveden sisältämä yhdeksän ainesosan yhdiste ravitsee ja kirkastaa ihoa. Samalla yhdeksän muun aktiiviaineen yhdiste kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Monivaikutteinen kasvovesi huolehtii ihosta neljällä tavalla: se tuo iholle nopeavaikutteista kosteutusta, tasapainottaa ihon, auttaa luomaan paremman pohjan meikille sekä kirkastaa ja tasoittaa ihon pintaa. Ihosta tulee täyteläisen kosteutettu, pehmeämmän tuntuinen ja valmis ottamaan vastaan muut ihonhoitotuotteet sekä meikkipohjatuotteet.

  • Kirkastava ja kosteuttava kasvovesi

Koko: 300 ml

Käyttö

Käytä kasvovettä kahdella tavalla: Pyyhi kasvojen iho ihonpuhdistuksen jälkeen kasvovedellä kostutetulla vanulapulla tai painele kasvovettä kasvoille käsin. Valmistele kasvot meikkipohjalle levittämällä kasvovettä iholle ennen meikkituotteita.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Mica,Glycerin,Polyacrylamide,C13-14 Isoparaffin,Butylene Glycol,Laureth-7,Potassium Hydroxide,Carbomer,Phenoxyethanol,Sclerotium Gum,Caprylyl Glycol,Sodium Hyaluronate,Titanium Dioxide,Xanthan Gum,Sodium Benzoate,Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract,Lecithin,Water,1,2-Hexanediol,Glyceryl Laurate,Niacinamide,Sucrose,Glyceryl Polyacrylate,Fragrance,Eucalyptus Globulus Leaf Oil,Methylsilanol Mannuronate,Laureth-9,Glyceryl Caprylate,Methyl Gluceth-20,Gluconolactone,Origanum Vulgare Leaf Extract,Tropolone,Rosa Damascena Flower Water,Mineral Salts,Wine Extract,Usnea Barbata (Lichen) Extract,PERILLA OCYMOIDES SEED OIL,Caprylhydroxamic Acid,Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract,Morus Alba Fruit Extract,Panax Ginseng Callus Culture Extract,Pulsatilla Koreana Extract,Bambusa Vulgaris Leaf Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut