Holika Holika
All Kill Cleansing Clay To Foam

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 60 ml
Tuotetiedot

Holika Holika All Kill Cleansing Clay To Foam on Kanadan valkosavea hyödyntävä vaahtoava ihonpuhdistustuote, joka syväpuhdistaa ihohuokosia ja auttaa ehkäisemään mustapäiden muodostumista. Japanilainen kamelia auttaa ehkäisemään iholla pesun jälkeistä kiristelevää tunnetta samalla kun tuote rauhoittaa ihoa sekä vähentää sen herkkyyttä ja punoitusta. Riisinalkiouute auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä ja sameutta sekä hidastamaan juonteiden syntymistä.

  • Ihonpuhdistustuote

  • Epäpuhtaalle iholle

  • Syväpuhdistaa ihohuokosia

  • Auttaa ehkäisemään mustapäitä

Koko: 60 g

Käyttö

Levitä tuotetta puhdistetulle kasvojen iholle ja anna sen kuivua 3 minuuttia. Lisää kasvoille tämän jälkeen vettä ja hiero ihoa kevyesti, jotta tuote vaahtoutuu. Huuhtele tuote lopuksi iholta lämpimällä vedellä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Potassium Hydroxide,Stearic Acid,Caprylyl Glycol,Titanium Dioxide,Sodium Polyacrylate,Disodium EDTA,PEG-8,Water,Myristic Acid,1,2-Hexanediol,Kaolin,Allantoin,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract,Fragrance,Bentonite,Polyvinyl alcohol,Camellia Japonica Seed Oil,Nymphaea Coerulea Flower Extract,Phytic Acid,Hedera Helix (Ivy) Extract,Saponaria Officinalis Extract,PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether,Alteromonas ferment extract,Saccharomyces/Rice Bran Ferment,Canadian Colloidal Clay

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut