Holika Holika
Aloe Cooling Foot Mist

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 100 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Jalkojen ihoa viilentävä ja raikastava Holika Holika Aloe Cooling Foot Mist -jalkasuihke on kätevä tuote väsyneiden jalkojen hoitoon. Jalkasuihke sisältää aloe veraa, mentolia, piparminttu-uutetta ja zinc ricinoleate -aktiiviainetta, joka on tunnettu kyvystään sitoa ei-toivottuja hajuja. Jalkasuihke auttaa pitämään jalat raikkaina samalla kun se rentouttaa niitä ja tehostaa niiden verenkieroa. Suihke auttaa lisäksi normalisoimaan jalkojen talintuotantoa ja imemään liiallista talia sekä helpottamaan jalkojen ihon punoitusta ja ärtyneisyyttä.

  • Virkistävä jalkasuihke

  • Raikastaa ja rentouttaa jalkoja

Koko: 100 ml

Käyttö

Suihkuta 1-2 jalkasuihketta jalkaterien alueelle n. 20 cm etäisyydeltä. Käytä suihketta aina tarvittaessa pitääksesi jalat raikkaina.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Butylene Glycol,Citric Acid,Phenoxyethanol,Sodium Citrate,Propylene Glycol,Alcohol Denat.,Ethylhexylglycerin,Fragrance (Parfum),Water,1,2-Hexanediol,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Laureth-3,Menthol,Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine,Menthyl PCA,Zinc Ricinoleate,Ethyl Menthane Carboxamide,Aloe Barbadensis Leaf Polysaccharides,Aloe Barbadensis Leaf Water,Octyldodeceth-16

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.