Holika Holika
Less On Skin Toner

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
26,50 €
26,50 €
Variantti : 180 ml
Tuotetiedot

Holika Holika Less On Skin Toner on anti-bakteerinen kasvovesi, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Kasvovesi antaa kasvojen iholle kosteutta ja suojaa sitä ilman saasteilta. Kasvovesi auttaa hillitsemaan ihon talintuotantoa ja ehkäisemään epäpuhtauksien syntyä.

Holika Holikan Less on Skin -tuotesarja on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Sarjan tuotteet auttavat ehkäisemään tulehduksia ja rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Tuotesarjan sisältämät biosakkaridit luovat iholle kosteuttavan kalvon, joka suojaa ihoa ulkoisilta rasitteilta.

  • Kasvovesi herkälle, rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle

  • Kosteuttava

  • Suojaava

Koko: 180 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Sodium Hyaluronate,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Cellulose,Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer,Water,1,2-Hexanediol,Biosaccharide Gum-4

Katso lisää vastaavia kuin Less On Skin Toner

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut