Holika Holika
Modeling Mask - Collagen

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
41,95 €
41,95 €
Variantti : 200 g
Tuotetiedot

Holika Holika Modeling Mask - Collagen

Holika Holika Modeling Mask Collagen -kasvonaamio kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Jauheesta veden kanssa sekoitettava kasvonaamio asettuu iholle kumimaisena kerroksena, joka kuivuu paikoilleen ja on vaikutusajan jälkeen kuorittavissa helposti pois. Modeling Mask -kasvonaamio antaa iholle intensiivisen hoidon, joka aktivoi ja pehmentää kasvoja.

  • Täytelöittävä kasvonaamio
  • Sekoitetaan jauheesta
  • Peel off -koostumus
  • Pakkauksesta riittää noin 8 koko kasvojen naamioon

Koko: 200 g

Käyttö

Noudata pakkauksen ohjeita annostelun suhteen (1 kuppi jauhetta, 1 kuppi vettä). Sekoita jauhe veteen ja levitä muodostunut kasvonaamio puhtaalle, kuivalle iholle. Anna vaikuttaa 20-30 minuuttia ja poista kumimaiseksi kuivunut naamio kasvoilta aloittaen leuasta. Huuhtele iho tai poista kasvonaamion jäämät kasvoveteen kastetulla vanulapulla.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Titanium Dioxide,Algin,Glucose,Fragrance,Collagen,Diatomaceous Earth,Calcium Sulfate,Tetrasodium Pyrophosphate,Charcoal Powder,Potassium Alginate

Katso lisää vastaavia kuin Modeling Mask - Collagen

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.