Holika Holika
Modeling Mask - Peppermint

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 200 g
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Holika Holika Modeling Mask - Peppermint

Holika Holika Modeling Mask Peppermint -kasvonaamio virkistää ja kiinteyttää ihoa. Jauheesta veden kanssa sekoitettava kasvonaamio asettuu iholle kumimaisena kerroksena, joka kuivuu paikoilleen ja on vaikutusajan jälkeen kuorittavissa helposti pois. Modeling Mask -kasvonaamio antaa iholle intensiivisen hoidon, joka aktivoi ja pehmentää kasvoja.

  • Virkistävä kasvonaamio
  • Sekoitetaan jauheesta
  • Peel off -koostumus
  • Pakkauksesta riittää noin 8 koko kasvojen naamioon

Koko: 200 g

Käyttö

Noudata pakkauksen ohjeita annostelun suhteen (1 kuppi jauhetta, 1 kuppi vettä). Sekoita jauhe veteen ja levitä muodostunut kasvonaamio puhtaalle, kuivalle iholle. Anna vaikuttaa 20-30 minuuttia ja poista kumimaiseksi kuivunut naamio kasvoilta aloittaen leuasta. Huuhtele iho tai poista kasvonaamion jäämät kasvoveteen kastetulla vanulapulla.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Algin,Menthol,Glucose,Fragrance,Diatomaceous Earth,Mentha Piperita (Peppermint) Oil,Ferric Ferrocyanide,Calcium Sulfate,Tetrasodium Pyrophosphate,Potassium Alginate

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.