Holika Holika
Pomegranate Juicy Mask Sheet

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Holika Holika Pomegranate Juicy Mask Sheet -kangasnaamio auttaa hoitamaan erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa. Kangasnaamion sisältämä granaattiomena auttaa ehkäisemään epäpuhtauksien aikaansaamien arpien muodostumista ja tukemaan ihon elinvoimaisuutta. Granaattiomena on myös tunnettu kyvystään vaikuttaa kollageenin ja elastiinin tuotannosta vastaaviiin fibroplasteihin pidentämällä niiden ikää. Granaattiomenauutteen sisältämillä A-, C- ja D-vitamiineilla sekä mineraaleilla on ihoa kirkastavia ja heleyttäviä vaikutuksia.

  • Kaikille ihotyypeille

  • Auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta

  • Kosteuttaa ja heleyttää ihoa

Koko: 20 ml (1 kpl)

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetulle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa 15-20 minuuttia. Poista naamio kasvoilta vaikutusajan jälkeen ja taputtele loput seerumista kasvoille.

Lue lisää eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Carbomer,Phenoxyethanol,Sodium Hyaluronate,Disodium EDTA,Alcohol,Triethanolamine,Water,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Allantoin,Fragrance,Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract,Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract,Punica Granatum Fruit Extract,Citrus paradisi (Grapefruit) Fruit Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut