Holika Holika
Smooth Egg Charcoal Egg Soap

4stars stars, based on 2 reviews
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
11,95 € 11,95
11,95 € 11,95
Tuotetiedot

Holika Holika Smooth Egg Charcoal Egg Soap -kasvosaippua puhdistaa epäpuhtauksiin taipuvaisen, rasvoittuvan ihon. Kiinteä palasaippua syväpuhdistaa iholta epäpuhtaudet, meikin ja liiallisen talin. Saippua jättää iholle raikkaan ja mattaisen tunteen auttaen vähentämään iholta epäpuhtauksia ja kirkastamaan sameaa ihoa.

Musta palasaippua hyödyntää hiiltä, joka on tunnettu puhdistavista ominaisuuksistaan. Musta hiili imee iholta liiallista talia ja kuollutta ihosolukkoa ehkäisten ihotulehduksia.

  • Palasaippua

  • Rasvoittuvalle, epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle

  • 3 käyttötapaa: kasvosaippua, puhdistusvaahto ja kasvonaamio

  • Yksi saippua riittää hieman yli 2 kk päivittäiseen käyttöön

Pakkaus sisältää kaksi kasvosaippuaa (2 x 50 ml)

Käyttö

Kasvosaippuana: Vaahdota saippuaa lämpimän veden kanssa ja hiero vaahto hellästi iholle. Huuhtele iho puhtaaksi vedellä.

Vaahtoavana puhdistusvoiteena: Vaahdota saippuaa veden kanssa ja hiero vaahtoa kasvojen iholle välttäen silmänypmäryksiä ja huulia. Hiero kasvoja hellästi ja hitaasti kunnes vaahto alkaa tuntua voidemaiselta. Huuhtele iho puhtaaksi.

Kasvonaamiona: Vaahdota saippua veden kanssa ja levitä vaahto kasvoille 10 minuutiksi syväpuhdistaaksesi ihon. Huuhtele iho puhtaaksi lämpimällä vedellä. Käytä naamiota 1-2 kertaa viikossa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Tetrasodium EDTA,Stearic Acid,Titanium Dioxide,Triethanolamine,Myristic Acid,Sodium Hydroxide,Sodium Lauryl Sulfate,Palmitic Acid,Glycerine,Perfume,Triclosan,Lauric Acid,Purified Water,Disodium Lauryl Sulfosuccinate,Charcoal Powder,creating foam,Hydrolyzed Egg Protein (Eggs White)

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut