Holika Holika
I Want Fruit For My Skin

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
14,81 €
14,81 €
Valinta : Acai Berry, Strawberry, , Watermelon,
Tuotetiedot

Viiden naamion setti, joka on saanut inspiraationsa hedelmäsalaatista. Pakkauksen viisi kangasnaamiota sopivat kaikille ihotyypeille.

  • Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Acai Berry -kangasnaamion vitamiineja sisältävä seerumi pehmentää ja rauhoittaa ihoa samalla kun se kosteuttaa sitä intensiivisesti. Kangasnaamion seerumi sisältää acai-marjaa, jonka luonnolliset hapot kuorivat ihoa hellästi auttaen palauttamaan iholle sen heleyttä.

  • Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Strawberry -kangasnaamio kirkastaa, kosteuttaa ja rauhoittaa kasvojen ihoa. Virkistävä ja ihoa ravitseva kangasnaamio sisältää ihoa kirkastavaa mansikkauutetta, joka auttaa häivyttämään pigmenttimuutoksia.

  • Holika Holika Pomegranate Juicy Mask Sheet -kangasnaamio auttaa hoitamaan erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa. Kangasnaamion sisältämä granaattiomena auttaa ehkäisemään epäpuhtauksien aikaansaamien arpien muodostumista ja tukemaan ihon elinvoimaisuutta.

  • Palasista koostuva KOCOSTAR Slice Mask Sheet Watermelon -kangasnaamio on innovatiivinen tapa kohdistaa ihonhoito sitä erityisesti tarvitseville ihoalueille. Kangasnaamion melonilta näyttäviin viipaleisiin on imeytetty ihoa kosteuttavaa ja raikastavaa seerumia, joka auttaa palauttamaan iholle sen luonnollisen hehkun samalla kun naamioviipaleet tekevät ihonhoidosta hauskan ja leikkisän elämyksen.

  • Palasista koostuva KOCOSTAR Slice Mask Sheet Kiwi -kangasnaamio on innovatiivinen tapa kohdistaa ihonhoito sitä erityisesti tarvitseville ihoalueille. Kangasnaamion kiivin viipaleilta näyttäviin palasiin on imeytetty ihoa hoitavaa ja kirkastavaa kiiviuutetta sisältävää seerumia, joka auttaa tekemään ihosta hehkuvan.

Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet:

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.