It'S SKIN
It'S Skin Soft Cleansing Oil

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 150 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

It'S Skin Cleansing Oil Soft

Hedelmäuutteita sisältävä It'S Skin Cleansing Oil Soft -puhdistusöljy auttaa puhdistamaan kasvoilta meikin ja öljyliukoiset epäpuhtaudet. Puhdistusöljy jättää iholle pehmeän kosteutetun ja ravitun tunteen samalla kun se heleyttää ihoa.

  • Kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle

Koko: 150 ml

Käyttö

Hiero puhdistusöljyä kuivalle kasvojen iholle kuivin käsin irottaaksesi meikin ja epäpuhtaudet. Lisää iholle hieman lämmintä vettä ja jatka hellää hierontaa. Huuhtele iho lopuksi puhtaaksi lämpimällä vedellä ja jatka kaksoispuhdistusta vesipohjaisella ihonpuhdistustuotteella.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Caprylic/Capric Triglyceride,Sorbitan Oleate,Isopropyl Myristate,Mineral Oil,Ethylhexyl Stearate,Glycolic Acid,Isohexadecane,Prunus Persica (Peach) Fruit Extract,Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract,POLYSORB- ATE 85,PEG-20 GLYCERYL ISOSTEARA- TE,DICAPRYLYL CA- RBONATE,ACT- INIDIA CHINENSIS (KIWI) FRUIT EXTRACT,CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) FRU- IT EXTRACT,FRAGARIA CHILOENSIS (ST- RAWBERRY) FRUIT EXTRACT,FRAGRAN- CE,PHASEOLUS RADIATUS SEED EXTR- ACT,PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) FR- UIT EXTRACT,ASCO- RBYL TETRAISOPALMITATE

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.