It'S SKIN
The Fresh Mojito Body Wash

4stars stars, based on 1 reviews
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

It'S SKIN The Fresh Mojito Body Wash

Raikas It'S SKIN The Fresh Mojito Body Wash -suihkugeeli puhdistaa vartalon ihon samalla kun se hoitaa sitä. Suihkugeeli sisältää limen uutetta ja taikapähkinää, jotka yhdessä auttavat ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa. Suihkugeelissä on herkullinen mojiton tuoksu.

  • Kaikille ihotyypeille

Koko: 250 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Citric Acid,Propylene Glycol,Caprylyl Glycol,Sodium Laureth Sulfate,Sodium Benzoate,Disodium EDTA,Cocamidopropyl Betaine,Sodium Chloride,Glycol Distearate,Polyquaternium-7,Water,Cocamide DEA,Sodium Lauryl Sulfate,Fragrance,Lauramide DEA,Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf/Twig Extract,TEA-Lauryl Sulfate,Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut