Kocostar
It's Vacay Time! K-Beauty Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
39,80 €
39,80 €
Variantti : 60 Pcs, 10 ml, 25 ml
Tuotetiedot

Kun lomaa kaipaa mielen lisäksi myös iho, on aika ottaa käyttöön nämä tuotteet. Kolmen toisiaan täydentävän tuotteen setti on mitä täydellisin valinta, kun kasvoista täytyy saada nopeasti levänneen näköiset. Kosteuttavat ja virkistävät silmänympärysnaamiot auttavat häivyttämään silmänalusien turvotusta, etanaseerumia sisältävä silmänympärysvoide lisää ihon kimmoisuutta ja energisoiva kangasnaamio varmistaa, että väsymyksen merkit katoavat hetkessä. Toivotaan, että se oikea lomakin koittaa vielä pian ja lepäämään pääsevät myös hermot!

  • Hydrogeelistä valmistetut KOCOSTAR Princess Eye Patch -silmänympärysnaamiot kosteuttavat, kirkastavat ja raikastavat silmänympärysihoa. Innovatiivisen hydrogeelin ansiosta naamiolaput lukitsevat kosteuden ja tehoaineet niitä kaipaavalle silmänympärysiholle auttaen pitämään ihon kimmoisana ja heleänä.

  • Runsaasti kollageenia sisältävä Mizon Collagen Power Firming Eye Cream -silmänympärysvoide auttaa hoitamaan silmänympärysjuonteita ja lisäämään ihon kimmoisuutta. Silmänympärysihon kosteutettuna pitävä silmänympärysvoide auttaa tukemaan ihon uudistumista ja ylläpitämään ihon nuorekkuutta.

  • Leaders What Happened Last Night? After-Party Mask on todellinen energiapommi, joka elvyttää väsyneen ja samean ihon hetkessä. Kangasnaamio häivyttää näkyvistä tummia silmänalusia, tasoittaa ihonsävyä ja tasapainottaa ihoa stimuloiden samalla kollageenintuotantoa. 100% puuvillasta valmistettu kangasnaamio asettuu iholle vaivattomasti ja tuo miellyttävän, raikkaan tunteen kasvoille.

Tuotesetti sisältää:

1 x KOCOSTAR Princess Eye Patch
1 x Mizon Collagen Power Firming Eye Cream - 10 ml
1 x Leaders What Happened Last Night? - After-Party Mask

Katso lisää vastaavia kuin It's Vacay Time! K-Beauty Set

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.