J.ONE
White Jelly Pack

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

J.ONE Jelly Pack

Korealainen kosmetiikka saatetaan tuntea monivaiheisesta ihonhoidosta, mutta J.ONE Jelly Pack on täydellinen tuote niille korealaisesta kosmetiikasta viehättyneille, jotka haluavat päästä helpolla. Monipuolisen tuotteen hyytelömäinen geelikoostumus on kehitetty paitsi hoitamaan ja kosteuttamaan ihoa aamulla, myös kiinnittämään meikkipohja kasvoille. Kätevä tuote korvaa kaikki aamun ihonhoitotuotteet ja pohjustaa samalla vielä meikinkin. Sitä voidaan käyttää myös illalla yövoiteen päällä lukitsemassa kosteus ja aktiiviaineet iholle sekä tehostamassa ihonhoitoa.

Nopeakäyttöinen tuote tekee ihosta täyteläisen kosteutetun ja heleän hetkessä. Se jättää iholle kevyesti nahkealta tuntuvan pinnan, joka saa meikkipohjan kiinnittymään täydellisen kestävänä. Päivittäiseen käyttöön sopiva hoitotuote on kuin hoitoneste, kasvoseerumi, kosteusvoide, kasvonaamio ja meikinpohjustaja samassa tuubissa. Hoitotuote on saanut lempinimen "korsettinaamio", sillä se tekee ihosta välittömästi napakamman oloisen. Enää et tarvitse muita hoitotuotteita!

  • Kosteuttava hoitotuote ja meikinpohjustaja

Koko: 50 ml

Käyttö

Ota 1-2 pumppausta tuotetta kämmenille ja sivele se kasvojen iholle. Anna tuotteen vaikuttaa noin puoli minuuttia ja painele ihoa tämän jälkeen kämmenillä yläspäin kohottavin liikkein noin puolen minuutin ajan. Iho tuntuu aluksi hunajamaisen nahkealta, mutta ihon painelu vähentää nahkeaa tunnetta. Levitä aurinkosuojatuote ja meikkipohja kasvoille.

Vinkki: Jos iho tuntuu tuotteen levityksen jälkeen liian nahkealta, suihkuta kasvoille kasvosuihketta ja painele ihoa hieman. Tämä auttaa vähentämään iho nahkeutta. Voit myös levittää tuotteen kasvoveden jäljiltä aavistuksen kostealle iholle, mikä ehkäisee nahkeaa tunnetta.

Ainesosat

Tuotenumero: 73676

Katso lisää vastaavia kuin White Jelly Pack

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut