MISSHA
Paraffin Heating Foot Mask

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

MISSHA Paraffin Heating Foot Mask -jalkanaamio auttaa hoitamaan karheaa jalkojen ihoa ja palauttamaan sille sen pehmeyden. Parafiinia hyödyntävä jalkanaamio lukitsee jalkojen iholle kosteutta ja ravitsevia ainesosia samalla kun se auttaa pääsemään eroon kovettuneesta ihosta. Sukkamaiset naamiot sisältävät luonnon ravitsevia kasviöljyjä, kosteuttavaa ureaa, hellästi kuorivaa salisyylihappoa sekä jalkoja raikastavaa sitruunaa ja inkivääriuutetta.

Pakkaus sisältää yhden parin naamiosukkia.

Käyttö

Pese jalat ja taputtele niiden iho kuivaksi. Aseta sukkamaiset naamiopussit jalkoihin pakkauksen ohjeiden mukasesti. Anna jalkanaamion vaikuttaa 15-20 minuuttia. Poista sukat ja imeytä loput hoitavasta seerumista jalkoihin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Paraffin,Urea,Salicylic Acid,Lemon Extract,Argan Oil,Olive Oil,Ginger Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut