MISSHA
Rotorua Spa Mud Pack Cleanser

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

MISSHA Rotorua Spa Mud Pack Cleanser on monivaikutteinen kasvonaamio, joka auttaa syväpuhdistamaan ihohuokosia ja vähentämään epäpuhtauksia. Kasvonaamion ja puhdistusvaahdon vaikutukset yhdistävä puhdistusnaamio sisältää uusiseelantilaista mineraalipitoista Rotorua-mutaa, joka auttaa puhdistamaan iholta epäpuhtauksia ja liiallista talia. Samalla "kauneusmineraaliksi" kutsuttu MSM-aktiiviaine auttaa kaunistamaan ihoa kosteuttamalla sitä ja lisäämällä sen kimmoisuutta.

Tuote levittyy iholle mutanaamiona, mutta kun iholle lisätään vettä, muuttuu sen koostumus vaahtoavaksi ihonpuhdistustuotteeksi.

  • Kasvonaamio ja puhdistusvaahto samassa tuotteessa

  • Rasvoittuvalle iholle, jolla on laajentuneita ihohuokosia

Koko: 100 ml

Käyttö

Levitä puhdistusnaamiota kuivalle kasvojen iholle meikinpoiston jälkeen. Anna naamion kuivua iholle 3 minuuttia. Kastele sormet vedellä ja hiero naamiota hellästi saadaksesi tuotteen vaahtoamaan. Puhdista kasvojen iho vaahdon avulla ja huuhtele iho puhtaaksi haalealla vedellä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Potassium Hydroxide,Stearic Acid,Caprylyl Glycol,Xanthan Gum,Chlorphenesin,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Titanium Dioxide (CI 77891),Water,Myristic Acid,Sodium Lauryl Sulfate,Portulaca Oleracea Extract,Kaolin,Palmitic Acid,Fragrance,Bentonite,Mica (CI 77019),Lauric Acid,Cellulose Gum,Dimethyl Sulfone,Montmorillonite,Tetrasodium Pyrophosphate,Magnesium Aluminum Silicate. Phenoxyethanol,Arachidic Acid

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.