Skin79
Keep Calm And Go For Gold

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
42,10 €
42,10 €
Variantti : ,
Tuotetiedot

Keep Calm And Go For Gold -setti sisältää ylellisimmät K-Beauty-tuotteemme! Tämä K-Beauty-setti sopii kaikille ihotyypeille ja etenkin ihon erityiseen hemmotteluun.

  • Skin79 Extra Premium Gold Mask -kangasnaamio auttaa palauttamaan iholle sen nuorekkaan hehkun. Ylellinen naamio sisältää 24K kultaa, joka auttaa elvyttämään sameaa, heleyttään menettänyttä ihoa. Kangasnaamio tuo iholle anti-age-vaikutteista hoitoa samalla kun se kirkastaa ihoa ja tekee siitä napakamman oloisen.

  • Skin79 Golden Snail Intensive Essence Gel Eye Patch -geelinaamiolaput kosteuttavat ja hoitavat väsyneeltä ja kuivalta näyttäviä silmänympäryksiä. Kullan sävyiset, terälehden malliset laput sisältävät patentoitua kasviuutteiden, kullan ja etanaseerumin yhdistettä, joka hoitaa herkkää silmänympärysihoa. Naamiolaput auttavat parantamaan silmänalusten kosteustasapainoa ja tuomaan iholle pitkävaikutteista kosteutusta samalla kun ne ravisevat ihoa tehokkaasti. Geelilaput tehostavat sisältämiensä tehoaineiden imeytymistä iholle saaden ihon menettämän kosteuden, pehmeyden ja kimmoisuuden palautumaan.

Setti sisältää seuraavat tuotteet:
1 x Skin79 Golden Snail Intensive Essence Gel Eye Patch
1 x Skin79 Extra Premium Gold Mask

Katso lisää vastaavia kuin Keep Calm And Go For Gold

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.