Kocostar
Slice Mask Sheet

(2 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Aloe Vera
Tuotetiedot

Palasista koostuva KOCOSTAR Slice Mask Sheet Aloe Vera -kangasnaamio on innovatiivinen tapa kohdistaa ihonhoito sitä erityisesti tarvitseville ihoalueille. Kangasnaamion aloe veran lehdiltä näyttäviin palasiin on imeytetty hoitavaa seerumia, joka auttaa kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa sekä tuomaan helpotusta esimerkiksi auringon paahtamalle iholle. Hauskan viipalenaamion ansiosta ihonhoidosta tulee leikkisä elämys!

Monipuolinen viipalenaamio sopii käytettäväksi paitsi kasvojen myös esimerkiksi kaulan, käsien sekä jalkojen iholla hoitamassa kuivia ihoalueita. Iholle yksittäin aseteltavat naamioviipaleet kiinnittyvät perinteistä kangasnaamiota paremmin ja auttavat kohdistamaan hoidon oikeille ihoalueille.

Pakkaus sisältää kaksi arkkia, joissa molemmissa on kuusi aloe veran lehdiltä näyttävää naamiopalasta.

  • Kaikille ihotyypille

  • Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa

  • Kasvoille ja vartalolle

Koko: 20 ml

Käyttö

Aseta naamion viipaleet puhdistetulle ja kuivalle kasvojen tai vartalon iholle niille ihoalueille, jotka kaipaavat erityistä hoitoa. Anna naamion vaikuttaa 15-20 minuuttia ja imeytä loput seerumista iholle hellästi taputellen.

Tuotenumero: 44053

Katso lisää vastaavia kuin Slice Mask Sheet

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut