MISSHA
MISSHA Super Aqua K-Beauty Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
47,90 €
47,90 €
Valinta : 50 ml, 50 ml, 150 ml
Tuotetiedot

MISSHA Super Aqua K-Beauty Set on tuotesetti, joka sisältää suosittuja Super Aqua -linjan tuotteita. Kosteuttavia K-Beauty-tuotteita sisältävä setti sopii erinomaisesti kuivalle, pintakuivalle ja kosteusköyhälle iholle.

  • MISSHA Super Aqua Fresh Cleansing Liquid on hellävarainen ja tehokas puhdistustuote kasvoille. Puhdistusaine poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet jättäen kasvot raikkaan tuntuisiksi. Vesipohjainen puhdistusaine sopii kaikille ihotyypeille ja erityisen hyvin kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Puhdistusaine sisältää 78% kosteuttavia ainesosia.

  • MISSHA Super Aqua Ice Tear Essence on tehokkaasti kosteuttava hoitoneste, joka auttaa tehostamaan muiden hoitotuotteiden aktiivisten ainesosien imeytymistä. Hoitonesteen öljytön, kevyen geelimäinen koostumus imeytyy iholle nopeasti ja toimii täydellisesti ennen emulsiota ja hoitovoidetta täydentämässä ihonhoitorutiinia. Hoitoneste antaa iholle tarpeellista lisäkosteutusta ympäri vuoden.

  • MISSHA Super Aqua Ice Tear Cream on täydellinen tuote kosteutta kaipaavalle iholle. Kasvovoide sisältää 10% mineraalipitoista jäätikkövettä, jota saadaan Patagonian ainutlaatuisen puhtaalta alueelta. Kasvovoide rauhoittaa ihoa miellyttävällä viileydellään ja sen tahmaamaton koostumus kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Viilentävä voide toimii iholla etenkin helpottamassa ihon punoitusta tai virkistävänä aamuhoitona.

Setti sisältää seuraavat tuotteet:
1 x MISSHA Super Aqua Ice Tear Essence
1 x MISSHA Super Aqua Ice Tear Cream
1 x MISSHA Super Aqua Fresh Cleansing Liquid

Katso lisää vastaavia kuin MISSHA Super Aqua K-Beauty Set

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.