MISSHA
1/2 Soft Sponge Sheet

(2 Arvostelut)
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
8,95 €
8,95 €
Variantti :
Tuotetiedot

Uskomattoman pehmeät MISSHA 1/2 Soft Sponge Sheet -vanulaput toimivat erinomaisesti yhdessä kasvoveden kanssa, sillä niiden sienimäinen rakenne vapauttaa kaiken kasvotuotteen kosteuden suoraan iholle. 1/2 Soft Sponge Sheet -vanulappuja voi käyttää myös kangasnaamion tavoin imeyttämällä niihin hoitonestettä ja puolittamalla lapun koon ihon ongelmakohtien täsmähoito on mahdollista helposti.

Tavanomainen vanulappu imee kosteuden itseensä, kun taas MISSHAn Soft Sponge Sheet luovuttaa mahdollisimman paljon kasvovettä iholle. Erityisen pehmeät vanulaput ovat siis välttämätön hankinta jokaiselle, joka haluaa maksimoida ihonsa kosteustasapainon!

Koko: 60 vanulappua

Käyttö

Halutessasi voit puolittaa vanulapun ennen käyttöä irrottamalla sen kaksi kerrosta toisistaan. Imeytä lappuun runsaasti kasvovettä tai hoitonestettä ja painele lappua hellästi kasvoille. Voit myös jättää lapun iholle vaikuttamaan minikokoisen kangasnaamion tavoin. Lappua ei kannata vetää pitkin kasvoja, sillä silloin kasvovesi valuu lapun sienimäisestä rakenteesta hukkaan.

Katso lisää vastaavia kuin 1/2 Soft Sponge Sheet

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut