MISSHA
Phytochemical Skin Supplement Sheet Mask

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
4,50 €
4,50 €
Valinta : Catechin/Hydrating 25 ml
Tuotetiedot

MISSHA Phytochemical Skin Supplement Sheet Mask Catechin/Hydrating

MISSHA Phytochemical Skin Supplement Sheet Mask -kangasnaamiot hyödyntävät fytokemikaaleja eli biologisesti aktiivisia, kasveissa esiintyviä yhdisteitä. Kangasnaamioiden fytokemikaalit toimivat antioksidantteina ja tuovat iholle monipuolista, vaikuttavaa hoivaa.

MISSHA Phytochemical Skin Supplement Sheet Mask Catechin -kangasnaamio sisältää antioksidanttista katekiinia, jota on runsaasti esimerkiksi vihreässä teessä. Kosteuttava ja ihoa rauhoittava kangasnaamio saa lisää tehoa kurkun, basilikan ja kiivin uutteista.

  • Kangasnaamio kuivalle ja kosteusköyhälle iholle
  • Sisältää katekiinia ja kurkun, basilikan ja kiivin uutteita
  • Rauhoittava ja kosteuttava vaikutus

Koko: 25 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Carbomer,Caprylic/Capric Triglyceride,Dipropylene Glycol,Sodium Hyaluronate,Xanthan Gum,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Camellia Sinensis Leaf Extract,Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer,Water,1,2-Hexanediol,Arginine,Cetyl Ethylhexanoate,Glycereth-26,Fragrance,Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract,Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract,Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract,Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract,Polyglyceryl-10 Myristate,Propanediol,Polyglyceryl-10 Laurate,Coptis Chinensis Root Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.