MISSHA
Phytochemical Skin Supplement Sheet Mask

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 0,90 €

3,60 € 4,50 €

Säästät 0,90 €

3,60 € 4,50 €

Variantti : Tannin/Purifying 25 ml
Tuotetiedot

MISSHA Phytochemical Skin Supplement Sheet Mask Tannin/Purifying

MISSHA Phytochemical Skin Supplement Sheet Mask -kangasnaamiot hyödyntävät fytokemikaaleja eli biologisesti aktiivisia, kasveissa esiintyviä yhdisteitä. Kangasnaamioiden fytokemikaalit toimivat antioksidantteina ja tuovat iholle monipuolista, vaikuttavaa hoivaa.

Tanniineja sisältävä MISSHA Phytochemical Skin Supplement Sheet Mask Tannin -kangasnaamio on vaikutukseltaan syväpuhdistava ja ihon rasvoittumista hillitsevä. Kangasnaamio sisältää myös puhdistavaa aktiivihiiltä, mustaa teetä ja kaakaota.

  • Kangasnaamio epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle
  • Sisältää tanniineja, mustaa teetä ja kaakaota
  • Syväpuhdistava vaikutus

Koko: 25 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Carbomer,Dipropylene Glycol,Sodium Hyaluronate,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Camellia Sinensis Leaf Extract,Water,Hydroxyethylcellulose,1,2-Hexanediol,Arginine,Allantoin,Eucalyptus Globulus Leaf Oil,Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract,Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract,Dipotassium Glycyrrhizate,Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil,Polyglyceryl-10 Myristate,Theobroma Cacao (Cocoa) Extract,Polyglyceryl-10 Laurate,Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract,Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Oil,pinus palustris oil,Charcoal Powder,Coptis Japonica Root Extract

Katso lisää vastaavia kuin Phytochemical Skin Supplement Sheet Mask

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.