Leaders
A Breath Of Fresh Air - Urban Shield Mask

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 25 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Leaders A Breath Of Fresh Air - Urban Shield Mask

Leaders A Breath Of Fresh Air Urban Shield Mask on erityisesti kaupunkilaisen iholle suunniteltu, ihon rasitusta vähentävä kangasnaamio. Kaupungissa iho altistuu monille ulkoisille rasitteille kuten saasteille, savulle, auringon säteilylle ja kuivalle sisäilmalle. Leaders A Breath Of Fresh Air Urban Shield Mask -kangasnaamio vahvistaa ihon luonnollisia suojamekanismeja ja raikastaa ja pehmittää kasvoja. Kangasnaamio sisältää muun muassa rohtosammakonputkea, joka kirkastaa ihoa tehokkaasti. 100% puuvillasta valmistettu, korkealaatuinen kangasnaamio asettuu kasvoille helposti ja tekee iholle ihmeitä.

  • Ihoa vahvistava kangasnaamio
  • Ei sisällä mineraaliöljyä, väriaineita tai parabeeneja

Koko: 25 ml (yksi naamio)

Käyttö

Avaa kangasnaamion pakkaus ja poista naamio pakkauksesta. Taittele kangasnaamio auki ja levitä se puhtaille kasvoille kasvoveden jälkeen. Anna kangasnaamion vaikuttaa 15-20 minuutin ajan. Poista naamio ja taputtele hellästi ylimääräinen neste kasvoille. Käytä kangasnaamiota 1-2 kertaa viikossa ja harvemmin, mikäli ihosi on herkkyyteen taipuvainen.

Huom. Kangasnaamio on kertakäyttöinen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Parfum (Fragrance),Betaine,Caprylyl Glycol,Sodium Hyaluronate,Xanthan Gum,Sodium Benzoate,Ethylhexylglycerin,Lactic Acid,Portulaca Oleracea Extract,Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract,Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract,Achillea Millefolium Extract,Arnica Montana Flower Extract,Gentiana Lutea Root Extract,ISOMALT,Centella Asiatica Leaf Extract,Buddleja Davidii Extract,Hydroxyethyl Acrylate/sodium,AQUA [WATER],Artemisia Absinthium Extract,acryloyldimethyl taurate copolymer,Ecklonia Cava Extract,Saururus Chinensis Extract,Artemisia Capillaris Flower Extract,Houttuynia,Cordata Extract,Ledum,Palustre Extract,Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf/ Extract,Rhododendron Ferrugineum Leaf,Cell Culture Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.