Let Me Skin
Ultra H2O Cleansing Toner

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Let Me Skin Ultra H2O Cleansing Toner

Let Me Skin Ultra H2O Cleansing Toner on puhdistava ja kosteuttava kasvovesi. Kasvovesi sisältää kirkastavaa C-vitamiinia, moringauutetta sekä muita puhdistavia ainesosia, jotka poistavat iholta epäpuhtauksia ja jättävät ihon miellyttävän kosteutetuksi.

  • Puhdistava kasvovesi
  • Sisältää C-vitamiinia ja moringauutetta
  • Kosteuttava koostumus
  • Käytännöllinen pumppupullo

Käyttö

Puhdista kasvot. Annostele 2-3 painallusta kasvovettä vanulappuun ja pyyhi kasvot kauttaaltaan läpi.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Sodium Citrate,Dipropylene Glycol,Phyllanthus Emblica Fruit Extract,Disodium EDTA,Water,1,2-Hexanediol,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides,Fragrance,Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract,Morus Alba Bark Extract,Moringa Oleifera Seed Oil,Caprylhydroxamic Acid,Moringa Oleifera Seed Extract,Trichosanthes Kirilowii Root Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.