Mediheal
P.D.F, A.C-Defense Nude Gel Mask

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tuotetiedot

Ylellinen Mediheal P.D.F A.C-Defense Nude Gel Mask -hydrogeelinaamio kosteuttaa, puhdistaa ja raikastaa kasvojen ihoa. Rauhoittavasta vaikutuksestaan tunnettua rohtosammankonputkea ja epäpuhtauksia ehkäisevää salisyylihappoa hyödyntävässä hydrogeelinaamiossa on kaksinkertainen määrä ihoa hellivää hoitonestettä tavallisiin kangasnaamioihin verrattuna. Ihon luonnollista suojaa tukeva hydrogeelinaamio sopii täydellisesti rauhoittamaan rasittunutta ja kosteusköyhää ihoa.

  • Rauhoittava hydrogeelinaamio

Koko: 30 g (1 kpl)

Käyttö

Aseta kahdesta osasta koostuva hydrogeelinaamio puhdistetuille kasvoille ja anna sen vaikuttaa 10-20 minuuttia. Poista naamio ja painele loput seerumista hellästi iholle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Caprylyl Glycol,Sodium Hyaluronate,Xanthan Gum,Disodium EDTA,Camellia Sinensis Leaf Extract,Water,Hydroxyethylcellulose,1,2-Hexanediol,Centella Asiatica Extract,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Niacinamide,Agar,Portulaca Oleracea Extract,Chamomilla Recutita Flower Extract,Glucose,Salicylic Acid,Allantoin,Laminaria Digitata Extract,Rosmarinus Officinalis Leaf Extract,Scutellaria Baicalensis Root Extract,Ceratonia Siliqua Gum,Potassium Chloride,Glycyrrhiza Glabra Root Extract,HOUTTUYNIA CORDATA EXTRACT,ARTEMISIA PRINCEPS LEAF EXTRACT,Polygonum Cuspidatum Root Extract,Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum,Chondrus Crispus Powder,Salix Alba Bark Extract,Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract,Citrus Junos Fruit Extract,Pulsatilla Koreana Extract,Diospyros Kaki Leaf Extract,Plantago Asiatica Extract,Usnea Barbata Extract,Melaleuca Alternifolia Leaf Oil.,Ulmus Campestris Extract