MISSHA
For Men 3-Step Hedgehog Nose Pack

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 6.2 g
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

MISSHA For Men 3-Step Hedgehog Nose Pack -mustapäälaastarit ovat tavanomaisia mustapäälappuja isommat ja tavoittavat näin isomman alueen iholta. Kolmivaiheinen mustapäälaastari avaa ihohuokoset, imee huokosista lian ja mustapäät ja tasoittaa ja rauhoittaa ihon. Mustapäälaastari sisältää ihohuokosia häivyttävää ja epäpuhtauksia ennaltaehkäisevää taikapähkinäuutetta sekä kosteuttavaa ja rauhoittavaa bambu-uutetta.

Koko: 6.2 g

Käyttö

Vaihe 1: Avaa Step 1 -pakkaus ja poista ihohuokosia avaava lappu pakkauksesta. Laita lappu puhtaalle nenän iholle. Anna vaikuttaa 15-20 minuutin ajan. Tämä vaihe avaa nenän ihohuokoset lämmön avulla.

Vaihe 2: Avaa Step 2 -pakkaus ja poista mustapäälaastarista läpinäkyvä kalvo. Kastele nenän iho vedellä ja aseta mustapäälaastari kostealle iholle. Anna laastarin kuivua noin 10-15 minuutin ajan ja poista se hellästi vetäen. Tämä vaihe poistaa iholta mustapäät laastarin mukana.

Vaihe 3: Avaa Step 3 -pakkaus ja pyyhi nenän alueen iho. Aseta Step 3 -lappu iholle ja anan vaikuttaa noin 10-15 minuutin ajan. Tämä vaihe kosteuttaa ihoa ja häivyttää näkyvistä ihohuokosia rauhoittaen samalla punoitusta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Dimethicone,Butylene Glycol,Carbomer,Phenoxyethanol,Titanium Dioxide,Xanthan Gum,Chlorphenesin,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Jojoba Esters,Camellia Sinensis Leaf Extract,Pentylene Glycol,Water,VP/VA Copolymer,Aloe Barbadensis,Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer,Glycolic Acid,1,2-Hexanediol,Centella Asiatica Extract,Panthenol,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Trehalose,Arginine,Kaolin,Citrus Grandis,Vanillyl Butyl Ether,PEG-75,Dipotassium Glycyrrhizate,Rosa Centifolia Flower Extract,Gaultheria Procumbens,Rosa Centifolia,Pvm/Ma Copolymer,Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract,PEG-12,Propanediol,Extract,Sea Water,Fragrance.,Rosa Damascena Flower Water,Acorus Calamus Root Extract,Adenosine,Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract,Bambusa Vulgaris Water,Wine Extract,Hydrolyzed Collagen,Perilla Ocymoides Leaf Extract,Rosa Damascena Flower,Rosa,Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract,Flower water,Charcoal Powder,HYDROXYACETOPHENONE,Betula Platyphylla Japonica Juice,1:Water,(Wintergreen) Leaf Extract Sea water,(Grapefruit) Seed Extract,Jasminum Officinale,(Jasmine) Flower Water,Camellia Sinensis Leaf,Fragrance. 2: PVP,Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Water,Ethylhexylglycerin. 3: Water,Leaf Extract,Hydrolyzed,Damascena Flower Water

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.