MISSHA
NearSKIN Dustless Clarifying Toner

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

MISSHA NearSKIN Dustless Clarifying Toner -kasvovesi auttaa tuomaan iholle suojaa ympäristön haitallisilta rasituksilta kuten esimerkiksi ilmansaasteilta negatiivisia ioneja hyödyntäen. Kirkastava ja kosteuttava kasvovesi puhdistaa iholta tehokkaasti epäpuhtaudet, meikit ja kuolleen ihosolukon. Kasvovesi sisältää ravitsevaa lootuskukkaa, joka raikastaa ja pehmentää ihoa tuoden sille samalla kosteutusta yhdessä hyaluronihapon kanssa.

  • Puhdistaa ja kosteuttaa ihoa

  • Ehkäisee ilmansaasteiden kiinnittymistä iholle

Koko: 250 ml

Käyttö

Viimeistele ihonpuhdistus pyyhkimällä kasvot hellästi kasvovedellä kostutetulla vanulapulla. Taputtele ihoa, kunnes kasvovesi on imeytynyt iholle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Carbomer,Phenoxyethanol,Dipropylene Glycol,Sodium Hyaluronate,Tromethamine,Disodium EDTA,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Alcohol,Camellia Sinensis Leaf Extract,Pentylene Glycol,Water,Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer,1,2-Hexanediol,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Trehalose,Hydrogenated Lecithin,Melissa Officinalis Leaf Extract,Nelumbo Nucifera Leaf Extract,Pyrus Malus (Apple) Fruit Water,Propanediol,Thymus Vulgaris (Thyme) Extract,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract,Nelumbo Nucifera Flower Extract,Fragrance(Parfum),Jasminum Officinale (Jasmine) Extract,Polyglutamic Acid,Aspalathus Linearis Extract,Octyldodeceth-16,Nelumbo Nucifera Seed Extract,Nelumbo Nucifera Root Extract,Nelumbo Nucifera Germ Extract,Chrysanthemum Indicum Flower Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.