MISSHA
Phytochemical Skin Supplement Sheet Mask

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
4,50 €
4,50 €
Valinta : Laycophene/Peeling Tone Up 25 ml
Tuotetiedot

MISSHA Phytochemical Skin Supplement Sheet Mask Laycophene/Peeling Tone Up

MISSHA Phytochemical Skin Supplement Sheet Mask -kangasnaamiot hyödyntävät fytokemikaaleja eli biologisesti aktiivisia, kasveissa esiintyviä yhdisteitä. Kangasnaamioiden fytokemikaalit toimivat antioksidantteina ja tuovat iholle monipuolista, vaikuttavaa hoivaa.

Kuoriva MISSHA Phytochemical Skin Supplement Sheet Mask Laycophene -kangasnaamio kirkastaa ihoa tehokkaasti lykopeenin voimin. Punaisten marjojen ja hedelmien hedelmähappoja sisältävä kangasnaamio heleyttää ja auttaa tasoittamaan ihon tekstuuria.

  • Kuoriva kangasnaamio samealle iholle
  • Sisältää lykopeenia ja marjauutteita
  • Kirkastava vaikutus

Koko: 25 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Carbomer,Betaine,Sodium Hyaluronate,Xanthan Gum,Tromethamine,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Pentylene Glycol,Water,Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract,1,2-Hexanediol,Panthenol,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Niacinamide,Trehalose,Glycereth-26,Allantoin,Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil,Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract,Geranium Maculatum Oil,Punica Granatum Fruit Extract,Citrus Limon (Lemon) Peel Oil,Bis-PEG-15 Methyl Ether Dimethicone

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.