MISSHA
Puff Shower Cleanser

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

MISSHA Puff Shower Cleanser on meikkisienien ja meikkisiveltimien puhdistukseen kehitetty tuote, joka auttaa irrottamaan meikkausvälineistä niihin kertyneet meikit ja epäpuhtaudet. Geelimäinen sivellinsaippua puhdistaa meikkaustarvikkeet tehokkaasti ja hellävaraisesti.

Koko: 100 ml

Käyttö

Ota puhdistusgeeliä märkään meikkisiveltimeen tai meikkisieneen ja hiero sitä hellästi saadaksesi meikin ja epäpuhtaudet irtoamaan. Huuhtele meikkisivellin tai meikkisieni puhtaaksi vedellä. Jos haluat tehostaa meikkisienen puhdistusta sulje kostea, saippuoitu sieni läpinäkyvään pussiin ja puristele sieni hellästi puhtaaksi. Huuhtele sieni lopuksi vedellä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Sodium Laureth Sulfate,PEG-7 Glyceryl Cocoate,Disodium EDTA,Cocamidopropyl Betaine,Sodium Chloride,Water (Aqua),Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract,Sodium Bicarbonate,Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract,Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract,Sodium Cocoyl Glycinate,Fragrance(Parfum),Ethoxylated propoxylated alcohols (C6-12),Ethoxylated propoxylated alcohols (C10-16),Polyethylene glycol. Sapindus Trifoliatus Fruit Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.