MISSHA
Speedy Solution Lifting Patch

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
3,50 € 3,50
3,50 € 3,50
Tuotetiedot

MISSHA Speedy Solution Lifting Patch on leukalinjan hoitoon kehitetty täsmänaamio, joka auttaa hoitamaan veltostunutta leuan alueen ihoa ja terävöittämään laskeutunutta leukalinjaa. Korvien taakse napakasti kiinnittyvä naamio auttaa kohottamaan leuan ja kaulan aluetta naamioon imeytetyn seerumin sisältämien peptidien, kollageenin ja hyaluronihapon kosteuttaessa ihoa ja lisätessä sen joustavuutta.

  • Veltostuneen leukalinjan hoitoon

Koko: 1 kpl

Käyttö

Aseta naamio puhdistetulle iholle kiinnittämällä se korvien ympärille menevillä lenkeillä. Anna naamion vaikuttaa 15-20 minuuttia. Poista naamio ja taputtele loput sen sisältämästä seerumista iholle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Betaine,Sodium Hyaluronate,Titanium Dioxide,Sodium Polyacrylate,Xanthan Gum,Disodium EDTA,Lecithin,Caffeine,Water,PVP,1,2-Hexanediol,Polysorbate 80,Aluminum Glycinate,Tartaric Acid,Polyvinyl alcohol,Gelatin,Water/Aqua,LYSOLECITHIN,Adenosine,Hydrolyzed Collagen,Ethyl Hexanediol,Acetyl Hexapeptide-8 (500ppm),Fragrance/Perfume,Isomerized Safflower Glycerides

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.