MISSHA
Speedy Solution Nose Pore Cleaning Patch Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
5,95 €
5,95 €
Valinta :
Tuotetiedot

MISSHA Speedy Solution Nose Pore Cleaning Patch Set -mustapäälaput auttavat puhdistamaan nenän alueen ihohuokoset hetkessä. Mustapäälaput kiinnittyvät tiukasti iholle ja irrottavat poistettaessaan siltä ihohuokosiin juuttuneen talin ja epäpuhtaudet.

  • Mustapäiden poistoon

Koko: 8 kpl

Käyttö

Aseta mustapäälappu puhdstetulle ja märälle nenän iholle ja anna sen vaikuttaa 15-20 minuuttia. Vedä lappu iholta irti sen kuivuttua.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Methylparaben,Phenoxyethanol,Propylene Glycol,Titanium Dioxide,Alcohol Denat.,Water,VP/VA Copolymer,Kaolin,Polysorbate 80,Glyceryl Isostearate,Bentonite,Polyvinyl alcohol,Nelumbium Speciosum Flower Extract,Cananga Odorata Flower Oil,Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract,Oenanthe Javanica Extract,Hordeum Vulgare Root Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut