MISSHA
Super Aqua Fresh Cleansing Liquid

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 150 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Koko: 150 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Dipropylene Glycol,Caprylyl Glycol,PEG-7 Glyceryl Cocoate,Sodium Hyaluronate,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Pentylene Glycol,Water,Ethoxydiglycol,Diglycerin,Panthenol,Glycereth-26,PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides,Chondrus Crispus Extract,Nymphaea Caerulea Flower Extract,Methyl Gluceth-10,Pyrus Malus (Apple) Fruit Water,Propanediol,PEG-20 GLYCERYL ISOSTEARATe,MALTITOL,Fragrance(Parfum),Polyglutamic Acid,Peg-20 Glyceryl Triisostearate,Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract,Bis-Ethoxydiglycol Cyclohexane 1,4-Dicarboxylate,Butoxydiglycol,Diethoxydiglycol

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut