MISSHA
Super Aqua Refreshing Cleansing Foam

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 200 ml
Tuotetiedot

MISSHA Super Aqua Refreshing Cleansing Foam -puhdistusvaahto puhdistaa kasvojen ihon samalla kun se kosteuttaa sitä. Täyteläisesti vaahtoava tuote sisältää 49% kosteuttavia ainesosia, joiden ansiosta sen päivittäiseen käyttöön sopiva koostumus ei ärsytä ihoa. Ainutlaatuinen MOISCLEAN-yhdiste poistaa ihon pinnalta epäpuhtaudet samalla kun ihosta tulee kosteutettu. Puhdistusvaahto jättää iholle puhtaan ja raikkaan tunteen.

  • Puhdistaa ja kosteuttaa

  • Sisältää 49% kosteuttavia ainesosia

  • Täyteläisesti vaahtoava koostumus

  • Kaikki Missha-tuotteet ovat Cruelty Free -tuotteita

Koko: 200 ml

Käyttö

Vaahdota pieni määrä tuotetta veden avulla ja hiero vaahto kasvojen iholle. Huuhtele iho puhtaaksi haalealla vedellä. Saat parhaan tuloksen käyttämällä tuotetta kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Methylparaben,Potassium Hydroxide,Phenoxyethanol,Propylparaben,Stearic Acid,Disodium EDTA,Glycol Distearate,Fragrance (Parfum),Water,Myristic Acid,Blue 1,Ceteth-20,Lauramide DEA,Lauric Acid,PEG-40 Stearate,Pearl Powder,Amethyst Powder,Salix Nigra (Willow) Bark Extract,Sea Water,TOURMALINE,Rosa Damascena Flower Water,Acorus Gramineus Root/Stem Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut