Mizon
Collagen 100

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille

Säästät 5,63 €

31,87 € 37,50 €

Säästät 5,63 €

31,87 € 37,50 €

Valinta : 30 ml
Tuotetiedot

Erityisesti ikääntyvälle iholle kehitetty Mizon Collagen 100 -seerumi sisältää meriperäistä kollageenia, joka tuo iholle täyteläistä kosteutusta ja napakoittaa ihoa. Tehokkaasti kosteuttava seerumi sisältää lisäksi hyaluronihappoa, koivumahlaa ja allantoiinia sekä iholle suojaa tuovia vadelman, arnikinkukkien ja siankärsämön uutteita. Anti-age-vaikutteinen seerumi sopii täydellisesti ikääntyvän ja ulkoisten rasitteiden väsyttämälle iholle.

  • Anti-age-vaikutteinen

  • Kaikille ihotyypeille

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä muutama pisara seerumia puhdistetulle kasvojen iholle kasvoveden ja hoitonesteen jälkeen ennen kosteusvoidetta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Butylene Glycol,Sodium Hyaluronate,Xanthan Gum,Disodium EDTA,1,Panthenol,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Niacinamide,Trehalose,Allantoin,Collagen(water/hydrolyzed Collagen),Sclerotium Gum (and) Phenoxyethanol (and) Water,Water(and)glycerine(and)palmitoyl Tripeptide-3,Water(and)acetyl,Hexapeptide-8 (and) Phenoxyethanol(and)methylparaben (and) Propylparaben(and)ethylparaben (and) Butylparaben (and) Isobutylparaben,Water (and) Propylene Glycol (and) Hydrolyzed Extensin,2-octanediol (and) Ethylhexylglycerin (and) Tropolone

Katso lisää vastaavia kuin Collagen 100

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut