Mizon
Peptide 500

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 30 ml
Tuotetiedot

Anti-age-vaikutteinen Mizon Peptide 500 -seerumi sisältää 45% peptidejä, jotka ovat tunnettuja ihon kollageenia ja elastiinia tukevasta vaikutuksestaan. Kevyt seerumi tuo iholle suojaa vapaiden radikaalien aikaansaamalta hapettumiselta ehkäisten ihon ennenaikaista ikääntymistä. Hyaluronihappoa sisältävän seerumin silkkinen koostumus imeytyy iholle nopeasti ja jättää kasvot täyteläisen kosteutetuksi.

  • Kaikille ihotyypeille

  • Ikääntyvälle iholle

  • Hoitaa juonteita ja ryppyjä

  • Kosteuttaa ihoa

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä muutama pisara seerumia puhdistetulle kasvojen iholle kasvoveden ja hoitonesteen jälkeen ennen kosteusvoidetta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Butylene Glycol,Caprylyl Glycol,Sodium Hyaluronate,Ethylhexyl Glycerin,Water,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Palmitoyl Pentapeptide-4,Acetyl Hexapeptide-8,Human Oligopeptide-1,Disodium EDTA.,Tropolone,Beta Glucan,Copper Tripeptide-1,Pentapeptide-13

Katso lisää vastaavia kuin Peptide 500

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut