Holika Holika
My Skin Is Like Sahara K-Beauty Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
44,90 €
44,90 €
Variantti : Avocado, 50 ml, 100 ml
Tuotetiedot

My Skin Is Like Sahara K-Beauty Set -setti sisältää tuotteita kuivalle iholle. Tuotteet tuovat iholle kaivattua lisäkosteutta ja pehmeyttä.

  • Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Avocado -kangasnaamio kosteuttaa ja pehmentää kasvojen ihoa intensiivisesti auttaen palauttamaan sen menettämää kimmoisuutta. Kangasnaamion avokadoa hyödyntävä seerumi sisältää lisäksi ravitsevia maitoproteiineja, jotka auttavat palauttamaan iholle sen hyvinvoinnille välttämättömän suojavaipan. Hyaluronihappo täydentää kuivan ihon kosteusvarastoja.

  • MISSHA Super Aqua Ice Tear Essence on tehokkaasti kosteuttava hoitoneste, joka auttaa tehostamaan muiden hoitotuotteiden aktiivisten ainesosien imeytymistä. Hoitonesteen öljytön, kevyen geelimäinen koostumus imeytyy iholle nopeasti ja toimii täydellisesti ennen emulsiota ja hoitovoidetta täydentämässä ihonhoitorutiinia.

  • MISSHA Time Revolution Vitality Lotion -kosteusemulsio auttaa palauttamaan kuivalle ja karhealle iholle sen elinvoimaisuutta. Kevyt emulsio kosteuttaa ihoa ja auttaa ennaltaehkäisemään juonteita samalla kun se palauttaa iholle sen menettämää kimmoisuutta.

Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet:
1 x Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Avocado
1 x MISSHA Super Aqua Ice Tear Essence
1 x MISSHA Time Revolution Vitality Lotion

Katso lisää vastaavia kuin My Skin Is Like Sahara K-Beauty Set

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.