NEOGEN
DERMALOGY Bio Peel Gauze Peeling Green Tea

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
26,95 €
26,95 €
Valinta :
Tuotetiedot

NEOGEN DERMALOGY Bio Peel Gauze Peeling Green Tea

Etelä-Korean suosituin kuorintatuote NEOGEN DERMALOGY Bio Peel Gauze Peeling Green Tea -kuorintalaput ovat nyt saatavilla myös Suomesta! 100% puuvillasta valmistetut kaksivaikutteiset kuorintalaput yhdistävät kolmikerroksisen kankaan ihoa mekaanisesti kuorivan vaikutuksen ihoa hellästi kuoriviin AHA-happoihin. Kuorintalaput irroittavat ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa paljastaen heleämmän ja kirkkaamman ihon. Samalla ne puhdistavat ihoa ja auttavat ehkäisemään epäpuhtauksien muodostumista.

Kuorintalappujen ihoa hoitava seerumi hyödyntää vihreää teetä, joka on tunnettu antioksidantti. Ainesosa auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä minkä lisäksi sillä on ihoa rauhoittavia ja tulehduksia ehkäiseviä vaikutuksia. Seerumi sisältää lisäksi rohtosammakonputkesta saatavaa uutetta, joka myös tunnetaan ihoa rauhoittavana ainesosana.

  • Kuorintalaput kasvoille
  • Sisältää AHA-happoja ja vihreää teetä
  • Kirkastaa ja rauhoittaa ihoa

Koko: 30 kpl (200 ml)

Käyttö

Puhdista kasvojen iho tavalliseen tapaan. Sujauta sormenpäät kuorintalapun taskuun ja hiero lapun karheampaa pintaa hellin, pyörivin liikkein kuivalle kasvojen ja kaulan iholle. Käännä lappu tämän jälkeen ympäri ja pyyhi kasvot sen pehmeämmällä puolella. Huuhtele iho lopuksi puhtaaksi haalealla vedellä. Jatka ihonhoitoa tavalliseen tapaan muilla hoitotuotteilla. Käytä kuorintalappuja 1-2 kertaa viikossa tai aina tarvittaessa. Huomoithan, että kuorintalaput ovat kertakäyttöisiä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Carbomer,Phenoxyethanol,Dipropylene Glycol,Sodium Hyaluronate,Alcohol Denat.,Tromethamine,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Camellia Sinensis Leaf Extract,Water,Glycolic Acid,1,2-Hexanediol,Centella Asiatica Extract,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Lactic Acid,Fragrance,Aloe Barbadensis Leaf Extract,Tartaric Acid,Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil,Artemisia Vulgaris Extract,HOUTTUYNIA CORDATA EXTRACT,Coptis Japonica Extract,Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract,peg/ppg-17/6 Copolymer,Gardenia Florida Fruit Extract,Benzophenone-5

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.