NEOGEN
Surmedic Vital-Collagen Mask

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
3,50 €
3,50 €
Valinta :
Tuotetiedot

NEOGEN Surmedic Vital-Collagen Mask

NEOGEN Surmedic Vital-Collagen Mask -kangasnaamion kollageenia hyödyntävä seerumi auttaa väsynyttä ja rasittunutta ihoa palautumaan. Erityisesti ikääntyvälle ja veltostuneelle iholle sopiva kangasnaamio auttaa palauttamaan iholle sen kimmoisuuden ja kiinteyden sekä lisäämään ihon elinvoimaisuutta.

Kangasnaamion seerumi on imeytetty pehmeään puuvillakankaaseen, joka auttaa ehkäisemään seerumin haihtumista ja tehostamaan sen imeytymistä kasvojen iholle.

  • Ihon kimmoisuutta lisäävä kangasnaamio
  • Väsyneelle ja veltostuneelle iholle
  • Sisältää kollageenia

Koko: 23 g (1 kpl)

Käyttö

Aseta kangasnnaamio puhdistetuille kasvoille ja anna sen vaikuttaa 10-15 minuuttia. Poista kangasnaamio kasvoilta ja imeytä loput seerumista iholle hellästi painellen. Käytä kertakäyttöistä kangasnaamiota 2-3 kertaa viikossa tai aina tarvittaessa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Phenoxyethanol,Phenyl Trimethicone,Xanthan Gum,Tromethamine,Disodium EDTA,Water,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Niacinamide,Fragrance,Beta-Glucan,Adenosine,Hydrolyzed Collagen,Polyglutamic Acid,Butylene Clycol,Panithnol,Ethylhxylglycerine

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut