Skin79
Safe In The Sun K-Beauty Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
47,19 €
47,19 €
Valinta : 40 g, 30 ml
Tuotetiedot

Pidä huolta, että suojaat ihosi auringolta! Tämä tuotesetti sisältää kaksi toisiaan täydentävää tuotetta, jotka paitsi meikkaavat ihosi kauniin näköiseksi, myös auttavat suojaamaan sitä auringon UV-säteilyltä. Tämä kaksikko on mitä parhainta kesäseuraa!

  • Skin79 Pore Raxel Blur Primer SPF 30 PA ++ on monivaikutteinen pohjustustuote, joka tasoittaa ihon pintaa ja häivyttää laajentuneita ihohuokosia sekä hentoja juonteita. Samalla pohjustusvoiteen aurinkosuojaa hyödyntävä koostumus auttaa suojaamaan ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Kevyen pohjustusvoiteen ansiosta meikkivoide ja muut meikkipohjatuotteet levittyvät kasvoille tasaisemmin ja meikkipohja kestää iholla paremmin.

  • Skin79 Super+ Beblesh Balm SPF 50+ PA+++ Orange on kolmivaikutteinen BB-voide, joka auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja suojaamaan ihoa tehokkaasti UV-säteilyltä. Samalla sen hoitavat tehoaineet lisäävät ihon elinvoimaisuutta. Peittävän lopputuloksen luova pitkäkestoinen BB-voide sopii erityisesti normaalista rasvoittuvalle iholle, jolla on laajenteuneita ihohuokosia ja taipumusta epäpuhtauksiin. BB-voide auttaa lisäksi hoitamaan iholla ilmeneviä ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä.

Tuotesetti sisältää:

1 x Skin79 Super+ Beblesh Balm SPF 50+ PA+++ Orange
1 x Skin79 Pore Raxel Blur Primer SPF 30 PA ++

Katso lisää vastaavia kuin Safe In The Sun K-Beauty Set

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.