Shangpree
Marine Jewel Hydrating Mask

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 1,39 €

5,56 € 6,95 €

Säästät 1,39 €

5,56 € 6,95 €

Variantti : 30 ml
Tuotetiedot

Shangpree Marine Jewel Hydrating Mask on syväkosteuttava kangasnaamio, joka hyödyntää useita merellisiä uutteita ja mineraalipitoista merivettä. Kosteuttava ja ihon tekstuuria pehmentävä kangasnaamio sisältää muun muassa kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, polysakkarideja ja osterin, huiskukelpin, spirulinan, sargassolevän ja planktonin uutteita. Kangasnaamio jättää ihon täyteläisen kosteutetuksi ja miellyttävän tuntuiseksi.

  • Syväkosteuttava kangasnaamio
  • Sisältää muun muassa osterin ja merilevien uutteita
  • Kosteuttava ja pehmentävä vaikutus

Koko: 1 kpl

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Carbomer,BHT,Caprylyl Glycol,Sodium Hyaluronate,Xanthan Gum,Tromethamine,Ethylhexylglycerin,Tocopheryl Acetate,Pentylene Glycol,Water,Hydroxyethylcellulose,1,2-Hexanediol,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Algae Extract,Allantoin,Hyaluronic Acid,Fragrance,Plankton Extract,Chitosan,Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane,Hydrolyzed Glycosaminoglycans,Spirulina Platensis Extract,Propanediol,Beta-Glucan,Sea Water,Hydrolyzed Hyaluronic Acid,Trideceth-10,Sodium Hyaluronate Crosspolymer,HYDROXYACETOPHENONE,Pearl Extract,Hizikia Fusiforme Extract,Ecklonia Cava Extract,BENZYL GLYCOL,Sea Whip Extract,Oyster Extract,Raspberry Ketone

Katso lisää vastaavia kuin Marine Jewel Hydrating Mask