Shangpree
Marine Jewel Illuminating Mask

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
6,95 €
6,95 €
Variantti : 30 ml
Tuotetiedot

Shangpree Marine Jewel Illuminating Mask

Heleyttävä ja kirkastava Shangpree Marine Jewel Illuminating Mask -kangasnaamio hyödyntää arvokkaita, merellisiä uutteita. Ihon täyteläisyyttä ja nuorekasta hehkua korostava kangasnaamio sisältää muun muassa planktonin, huiskukelpin, osterin, pehmytkorallin ja spirulinan uutteita, joita tehostavat mineraalipitoinen merivesi ja helmiäisuute.

  • Heleyttävä kangasnaamio
  • Sisältää merileväuutteita ja osteriuutetta
  • Kosteuttava, pehmentävä ja täytelöittävä vaikutus

Koko: 1 kpl

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Dimethicone,Butylene Glycol,Dipropylene Glycol,Betaine,Caprylyl Glycol,Xanthan Gum,Pentylene Glycol,Water,Hydroxyethylcellulose,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,1,2-Hexanediol,Panthenol,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Trehalose,Arginine,Algae Extract,Allantoin,Fragrance,Plankton Extract,Chitosan,Methyl Gluceth-20,Spirulina Platensis Extract,Sea Water,Sodium DNA,Illicium Verum (Anise) Fruit Extract,HYDROXYACETOPHENONE,Pearl Extract,Hizikia Fusiforme Extract,Ecklonia Cava Extract,Codium Fragile Extract,Sea Whip Extract,Oyster Extract

Katso lisää vastaavia kuin Marine Jewel Illuminating Mask