Shangpree
Marine Jewel Nourishing Mask

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
6,95 €
6,95 €
Valinta : 30 ml
Tuotetiedot

Shangpree Marine Jewel Nourishing Mask -kangasnaamio on merellisiä uutteita sisältävä kasvonaamio, joka ravitsee ihoa syvältä. Kosteuttava kangasnaamio hyödyntää mineraalipitoista merivettä ja sargassolevän, spirulinan, huiskukelpin, pehmytkorallin ja osterin uutteita. Lopputuloksena on ihoa rauhoittava ja kitosaanin antimikrobista vaikutusta hyödyntävä, ravitseva merellinen kangasnaamio.

  • Ravitseva kangasnaamio
  • Sisältää merellisiä leväuutteita ja osteriuutetta
  • Rauhoittava vaikutus

Koko: 1 kpl

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Carbomer,BHT,Propylene Glycol,Betaine,Caprylyl Glycol,Sodium Hyaluronate,Xanthan Gum,Tromethamine,Tocopheryl Acetate,Pentylene Glycol,Water,Hydroxyethylcellulose,Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer,1,2-Hexanediol,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Algae Extract,Allantoin,Fragrance,Plankton Extract,Chitosan,Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane,Spirulina Platensis Extract,Beta-Glucan,Sea Water,Trideceth-10,HYDROXYACETOPHENONE,Pearl Extract,Hizikia Fusiforme Extract,Ecklonia Cava Extract,Sea Whip Extract,Oyster Extract

Katso lisää vastaavia kuin Marine Jewel Nourishing Mask