Skin79
Clean On 2 Step Nose Pack

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Skin79 Clean On 2 Step Nose Pack on kaksivaiheinen täsmätuote, joka auttaa pääsemään eroon nenän ihohuokosiin muodostuneista mustapäistä ja syväpuhdistamaan ihoa. Ihohuokosia puhdistavat laput auttavat häivyttämään näkyviä huokosia ja tekemään niistä pienemmän näköiset.

Kaksiosaisen tuotteen ensimmäinen vaihe on hiilipuuteria hyödyntävä mustapäälappu, joka vetää irti kuollutta ihoslukkoa, mustapäitä ja muita epäpuhtauksia. Mustapäälapun vaikutusta täydentää rauhoittava hydrogeelilappu, joka sisältää vihreää teetä, taikapähkinää ja aloe veraa. Toisiaan tukevat tuotteet auttavat pitämään ihohuokoset puhtaina.

Pakkaus sisältää kaksi erilaista hoitolappua yhteen käyttökertaan.

Käyttö

Vaihe 1: Puhdista kasvot ja irrota lapun pinnalta sitä suojaava kalvo. Kostuta nenän iho ja aseta lappu tiiviisti sitä vasten. Anna lapun kuivua 10-15 minuuttia kunnes se on täysin kuiva. Irrota lappu iholta vetäen saadaksesi mustapäät tarttumaan siihen.

Vaihe 2: Aseta ihoa rauhoittava ja puhdistava hydrogeelilappu puhtaalle iholle ja anna sen vaikuttaa 10 minuuttia. Poista lappu ja levitä iholle kosteusvoidetta.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut