Skin79
Injection Cushion BB SPF50+ PA+++

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Skin79 Injection Cushion BB SPF50+ PA+++ -BB-voide luo iholle luonnollisen näköisen ja kauniin lopputuloksen samalla kun se kosteuttaa ja suojaa ihoa. Ainutlaatuinen tuotepakkaus sisältää erillisen tuubin BB-voidetta ja rasian, jonka sisällä olevaan tyynyyn BB-voide imeytetään. Näin BB-voide kulkee aina helposti mukana laukussa ja sopii täydellisesti myös meikkipohjan korjailuun.

Pilkottua kollageenia ja Palmitoyltripeptide-5-tehoainetta sisältävä BB-voide kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Samalla se luo kasvoille luonnolliselta näyttävän ja ihon sävyä tasottavan meikkipohjan, joka kestää iholla pitkään. Innovatiivisen pakkauksen ansiosta voit annostella BB-voidetta rasian sisältämään tyynyyn haluamasi määrän, jolloin muu BB-voide säilyy yhä tuubissa suojassa ilmalta, joka saattaa saada sen kuivumaan tai vaikuttaa sen laatuun.

Pakkaus sisältää tuubin BB-voidetta (14 g) ja tyhjän tyynyrasian.

Käyttö

Kun otat tuotteen käyttöön ensimmäistä kertaa, purista tuubista haluamasi määrä BB-voidetta rasian sisältämään tyynyyn. Levitä BB-voide kasvojen iholle pakkauksen sisältämällä vipalla hellästi taputellen. Älä purista kaikkea BB-voidetta rasiaan kerralla, vaan säilytä osa meikkivoiteesta sen tuubissa parantaaksesi tuotteen säilyvyyttä.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.