Skin79
Pore Bubble Cleansing Mask

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
5,95 €
5,95 €
Valinta :
Tuotetiedot

Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask on innovatiivinen kangasnaamio, joka auttaa puhdistamaan ihohuokosia poreilevalla ja vaahtoa muodostavalla koostumuksellaan. Musta kangasnaamio sisältää ihoa hoitavaa seerumia, joka alkaa namion pussista poistaessa vaahdota. Vaahtoava koostumus tunkeutuu syvälle ihohuokosiin auttaen hankkiutumaan eroon niissä lymyilevistä epäpuhtauksista. Puhdistava kangasnaamio sopii erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.

  • Rasvoittuvalle iholle

  • Syväpuhdistaa ihohuokosia

Koko: 23 ml

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetulle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa 10 minuuttia. Naamion pinnalle alkaa muodostua sen vaikutusaikana runsaasti poreilevaa vaahtoa. Poista naamio kasvoilta vaikutusajan jälkeen ja huuhtele kasvot.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Dipropylene Glycol,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Cocamidopropyl Betaine,Sodium Chloride,Camellia Sinensis Leaf Extract,Water,Hydroxyethylcellulose,1,2-Hexanediol,Centella Asiatica Extract,Disiloxane,Fragrance,Methyl Perfluoroisobutyl Ether,Methyl Perfluorobutyl Ether,Echinacea Angustifolia Extract,MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF EXTRACT,HOUTTUYNIA CORDATA EXTRACT,Sodium Cocoyl Apple Amino Acids,Ethyl Hexanediol,Milk Protein Extract,Gaultheria Procumbens (Wintergeen) Leaf Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut