Skin79
Skincare is fun - The Ultimate K-Beauty Joy Pack

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
33,10 €
33,10 €
Variantti : , , 140 ml, Pug,
Tuotetiedot

Skincare is fun - ihonhoito on hauskaa! Tämä tuotesetti sisältää K-Beauty-suosikkeja ja hauskoja tuotteita, joiden käyttö saa hymyn huulille.

  • Skin79 Animal Mask Dry Monkey -kangasnaamio on hauska tapa tehostaa ihonhoitoa. Veikeän naamion kankaaseen painettu eläinhahmo tekee ihonhoidosta leikkisän elämyksen samalla kun naamioon imeytetyn seerumin laadukkaat tehoaineet hellivät ihoa.

  • Holika Holika Smooth Egg Charcoal Egg Soap -kasvosaippua puhdistaa epäpuhtauksiin taipuvaisen, rasvoittuvan ihon. Kiinteä palasaippua syväpuhdistaa iholta epäpuhtaudet, meikin ja liiallisen talin. Saippua jättää iholle raikkaan ja mattaisen tunteen auttaen vähentämään iholta epäpuhtauksia ja kirkastamaan sameaa ihoa.

  • Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel kuorintageeli auttaa irrottamaan ihon pinnalta sille kertyneitä epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa samalla kun se auttaa ehkäisemään mustapäiden muodostumista. Ihoa pehmentävä ja kosteuttava kuorintageeli tekee ihosta pehmeämmän tuntuisen ja kirkkaamman näköisen.

  • Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Pug on anti-age-vaikutteinen kangasnaamio, joka auttaa kosteuttamaan ja kirkastamaan ihoa samalla kun se tuo sille napakoittavan tunteen. Kangasnaamioon imeytetty seerumi sisältää hydrolisoitua kollageeniuutetta, joka antaa iholle elinvoimaisuutta.

  • Holika Holika Bubble Net on kätevä apuväline puhdistusvoiteiden vaahdottamiseen. Vaahdotusverkko auttaa muodostamaan vedestä ja puhdistusvoiteesta kuohkean vaahdon, joka puhdistaa ihon hellävaraisemmin kuin vaahdottamaton puhdistusvoide.

Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet:
1 x Skin79 Animal Mask, Dry Monkey
1 x Holika Holika Smooth Egg Charcoal Egg Soap
1 x Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel
1 x Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Pug
1 x Holika Holika Bubble Net

Katso lisää vastaavia kuin Skincare is fun - The Ultimate K-Beauty Joy Pack

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.