Skin79
Sun Is My Favorite Planet K-Beauty Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : , Lemon, Sunflower, 27 g, 25 ml
Tuotetiedot

Laita kasvosi loistamaan kilpaa auringon kanssa näillä hehkua ja heleyttä tuovilla kangasnaamioilla. Viidestä kangasnaamiosta koostuva tuotesetti on mitä täydellisin kaveri mukaan mökille ja tuo riemua kesäpäiviin myös kavereiden kanssa käytettynä.

  • Leaders Relax It's Zen Time! Zenitude Mask -kangasnaamio sisältää pellavaa ja kehäkukkaa, jotka rauhoittavat ihoa tehokkaasti. Kangasnaamio auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja vähentämään sen punoitusta. 100% puuvillasta valmistettu kangasnaamio asettuu kasvoille helposti ja tuntuu ihanan kosteuttavalta.

  • Auringon kanssa kilpaa hehkuva Berrisom Face Wrapping Mask Collagen Solution 80 -kangasnaamio hyödyntää kaksikerroksista kangasta, joka auttaa tehostamaan naamion sisältämän seerumin imeytymistä iholle. Kangasnaamion seerumi sisältää runsaasti kollageenia, joka on tunnettu ihoa kosteuttavasta vaikutuksetaan. Anti-age-vaikutteinen kangasnaamio tekee ihosta täyteläisen kosteutetun ja heleän sekä auttaa tukemaan sen hyvinvointia.

  • Terälehtimäisistä palasista koostuva KOCOSTAR Slice Mask Sheet Sunflower -kangasnaamio on innovatiivinen tapa kohdistaa ihonhoito sitä erityisesti tarvitseville ihoalueille. Kauniin kangasnaamion auringonkukilta näyttäviin palasiin on imeytetty auringonkukkauutetta sisältävää kosteuttavaa ja ravitsevaa seerumia, joka auttaa pitämään ihon kimmoisana ja joustavana.

  • Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Lemon -kangasnaamio auttaa kirkastamaan ja heleyttämään kasvojen ihoa. Kangasnaamion seerumin sisältämä C-vitamiinipitoinen sitruunauute auttaa lisäksi palauttamaan ihon kimmoisuutta. Kangasnaamio tekee ihosta pehmeämmän tuntuisen ja kuorii sen pinnalta kuollutta ihosolukkoa hellästi.

  • Skin79 Extra Premium Gold Mask -kangasnaamio auttaa palauttamaan iholle sen nuorekkaan hehkun. Ylellinen naamio sisältää 24K kultaa, joka auttaa elvyttämään sameaa, heleyttään menettänyttä ihoa. Kangasnaamio tuo iholle anti-age-vaikutteista hoitoa samalla kun se kirkastaa ihoa ja tekee siitä napakamman oloisen.

Tuotesetti sisältää:

1 x Skin79 Extra Premium Gold Mask
1 x Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Lemon
1 x KOCOSTAR Slice Mask Sheet Sunflower
1 x Berrisom Face Wrapping Mask Collagen Solution 80
1 x Leaders Relax It's Zen Time! - Zenitude Mask

Katso lisää vastaavia kuin Sun Is My Favorite Planet K-Beauty Set

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.