Holika Holika
The Things You Didn't Know You Need K-Beauty Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille

Säästät 7,83 €

23,47 € 31,30 €

Säästät 7,83 €

23,47 € 31,30 €

Valinta : 150 ml, , , ,
Tuotetiedot

Tuotteita, joita et tiennyt tarvitsevasi! The Things You Didn't Know You Need K-Beauty Set -setti on täynnä hauskoja ja hyödyllisiä K-Beauty-löytöjä, joita kerran kokeiltuaan päätyy tilaamaan lisää.

  • Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex on hoitonesteen alla käytettävä tehotuote, joka auttaa taistelemaan epäpuhtauksia vastaan ja pitämään ihon kirkkaana. Puhdistetulle iholle levitettävä neste auttaa rauhoittamaan ärtyvää ihoa samalla kun sen sisältämä C-vitamiini heleyttää ihoa ja tasoittaa sen sävyä.

  • Holika Holika Bubble Net on kätevä apuväline puhdistusvoiteiden vaahdottamiseen. Vaahdotusverkko auttaa muodostamaan vedestä ja puhdistusvoiteesta kuohkean vaahdon, joka puhdistaa ihon hellävaraisemmin kuin vaahdottamaton puhdistusvoide.

  • MISSHA Paraffin Heating Foot Mask -jalkanaamio auttaa hoitamaan karheaa jalkojen ihoa ja palauttamaan sille sen pehmeyden. Parafiinia hyödyntävä jalkanaamio lukitsee jalkojen iholle kosteutta ja ravitsevia ainesosia samalla kun se auttaa pääsemään eroon kovettuneesta ihosta.

  • Hoitavat KOCOSTAR 5 Finger Nail Pack -sorminaamiot tuovat tehokasta kosteutusta kynsille ja kynsinauhoille. Sormenpäissä käytettävät naamiot sisältävät. mm. karitevoita, aloe veraa ja E-vitamiinia, jotka kosteuttavat ihoa samalla kun ne tekevät kynsistä kiiltävät.

  • Kätevät KOCOSTAR Face Spot Mirror Patch -fnnitarrat auttavat hoitamaan näppylöitä, lievittämään ihoärsytystä ja vähentämään näppyjen punoitusta. Teepuuöljyä ja salisyylihappoa hyödyntävät finnilaput ovat iholla lähe huomaamattomia ja niiden päällä voi käyttää meikkiä.

Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet:
1 x Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex
1 x Holika Holika Bubble Net
1 x MISSHA Paraffin Heating Foot Mask
1 x KOCOSTAR 5 Finger Nail Pack
1 x KOCOSTAR Face Spot Mirror Patch

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.