Holika Holika
The Things You Didn't Know You Need K-Beauty Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille

Säästät 6,26 €

25,04 € 31,30 €

Säästät 6,26 €

25,04 € 31,30 €

Valinta : 150 ml, , , ,
Tuotetiedot

Tuotteita, joita et tiennyt tarvitsevasi! The Things You Didn't Know You Need K-Beauty Set -setti on täynnä hauskoja ja hyödyllisiä K-Beauty-löytöjä, joita kerran kokeiltuaan päätyy tilaamaan lisää.

  • Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex on hoitonesteen alla käytettävä tehotuote, joka auttaa taistelemaan epäpuhtauksia vastaan ja pitämään ihon kirkkaana. Puhdistetulle iholle levitettävä neste auttaa rauhoittamaan ärtyvää ihoa samalla kun sen sisältämä C-vitamiini heleyttää ihoa ja tasoittaa sen sävyä.

  • Holika Holika Bubble Net on kätevä apuväline puhdistusvoiteiden vaahdottamiseen. Vaahdotusverkko auttaa muodostamaan vedestä ja puhdistusvoiteesta kuohkean vaahdon, joka puhdistaa ihon hellävaraisemmin kuin vaahdottamaton puhdistusvoide.

  • MISSHA Paraffin Heating Foot Mask -jalkanaamio auttaa hoitamaan karheaa jalkojen ihoa ja palauttamaan sille sen pehmeyden. Parafiinia hyödyntävä jalkanaamio lukitsee jalkojen iholle kosteutta ja ravitsevia ainesosia samalla kun se auttaa pääsemään eroon kovettuneesta ihosta.

  • Hoitavat KOCOSTAR 5 Finger Nail Pack -sorminaamiot tuovat tehokasta kosteutusta kynsille ja kynsinauhoille. Sormenpäissä käytettävät naamiot sisältävät. mm. karitevoita, aloe veraa ja E-vitamiinia, jotka kosteuttavat ihoa samalla kun ne tekevät kynsistä kiiltävät.

  • Kätevät KOCOSTAR Face Spot Mirror Patch -fnnitarrat auttavat hoitamaan näppylöitä, lievittämään ihoärsytystä ja vähentämään näppyjen punoitusta. Teepuuöljyä ja salisyylihappoa hyödyntävät finnilaput ovat iholla lähe huomaamattomia ja niiden päällä voi käyttää meikkiä.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.