Skin79
Typical Nordic Summer K-Beauty Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
42,71 €
42,71 €
Variantti : , , 50 ml, 50 ml, , 25 ml
Tuotetiedot

Ah, Suomen kesä on täällä ja kuinka riemukkaalta sääennuste jälleen näyttääkään: sadekuuroja, tihkusadetta, ukkosmyrskyjä, runsasta ilmankosteutta, räntää ja mitä näitä muita suomalaiseen kesään kuuluvia sääilmiöitä nyt onkaan. Kaikkia runsas kosteus ei kuitenkaan haittaa ja erityisesti siitä nauttii iho. Siltä varalta, että kesäsää yllättää tänä vuonna ja aurinko paahtaa tavallista runsaammin, loimme kuudesta tuotteesta koostuvan setin, joka sisältää kasvoja hemmottelevasti kosteuttavia ja ihoa auringolta suojaavia tuotetta.

  • Innovatiivinen Skin79 Water Splash Mask 2 Step -kasvonaamio auttaa pelastamaan kuivan, samean ja kosteusköyhän ihon. Kaksiosainen naamiopakkaus sisältää erikseen pakatun kangasnaamion ja ihoa hoitavan nesteen, joka on voitu tuotepakkauksen ansiosta valmistaa ilman säilöntäaineita.

  • Skin79 Fresh Garden Mask Glacial Water -kangasnaamio auttaa sekä tuomaan iholle lisää kosteutusta että lukitsemaan kosteutta iholle. Naamio hyödyntää mineraalipitoista Alaskan jäätikkövettä, joka auttaa aktivoimaan ihoa.

  • Koe sadeveden raikkaus iholla! Syväkosteuttava Leaders H20h My Gosh! Rainwater Mask -kangasnaamio tarjoaa tehokasta hoivaa työpäivän, lentomatkan tai kiireisen päivän jälkeen. Kangasnaamio sisältää muun muassa kurkku-uutetta, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa intensiivisesti. Kangasnaamio palauttaa ihon kosteustasapainon hetkessä ja tuo iholle uudenlaista pehmeyttä.

  • PACKage Don't Worry Healing Mask -kangasnaamio auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ja rasittunutta ihoa. Kangasnaamion seerumi sisältää tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa ja rohtosammakonputken uutetta, joka on tunnettu uudistavasta vaikutuksestaan.

  • Mineraaliveden ihoa hoitavaa vaikutusta hyödyntävä Cremorlab Mineral Water Mist -kasvosuihke auttaa kosteuttamaan ja raikastamaan kasvojen ihoa päivän aikana. Kasvosuihkeen pH-neutraali koostumus sisältää Cremorlabin patentoimaa T.E.N.-lähdevettä, jossa on uskomattoman runsas pitoisuus ihoa helliviä mineraaleja. Monipuolinen kasvosuihke sopii käytettäväksi niin osana ihonhoitoa kuin meikin päälläkin päivän aikana.

  • Raikas Skin79 Waterproof Sun Gel SPF 50 PA +++ -aurinkogeeli auttaa suojaamaan kasvojen ihoa UV-säteilyltä samalla kun sen hoitavat ainesosat hellivät ihoa. Geelimäinen aurinkosuojatuote sisältää mm. auringonkukkauutetta ja kehäkukkaa, jotka hättävät iholle pehmeän ja miellyttävän tunteen. Aurinkosuojatuotteessa on pitkäkestoinen, vedenkestävä koostumus.

Tuotesetti sisältää:

1 x Skin79 Water Splash Mask 2 Step
1 x Skin79 Fresh Garden Mask, Glacial Water
1 x Skin79 Waterproof Sun Gel
1 x Cremorlab Mineral Water Mist - 50 ml
1 x PACKage Don't Worry Healing Mask
1 x Leaders H20h My Gosh! - Rainwater Mask

Katso lisää vastaavia kuin Typical Nordic Summer K-Beauty Set

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.