Holika Holika
Wave Goodbye To Blackheads K-Beauty Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
26,50 €
26,50 €
Variantti : 30 ml, 10Pcs, 60 ml
Tuotetiedot

Eroon mustapäistä! Tuotesetti sisältää Holika Holikan parhaat tuotteet mustapäiden karkottamiseen kasvojen iholta. Tehotrio kuorii ihoa, poistaa siltä epäpuhtauksia ja edesauttaa kirkkaamman ihon ylläpitoa.

  • Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Peeling Massage Gel -kuorintageeli auttaa irrottamaan epäpuhtuksiin taipuvaisen nenän iholta kuollutta ihosolukkoa ja mustapäitä sekä häivyttämään ihohuokosia. Ihoa kosteuttava ja pehmentävä geeli auttaa vapauttamaan ihohuokosiin jumiutuneen talin sekä muut epäpuhtaudet ja helpottamaan siten mustapäiden poistamista.

  • Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Perfect Sticker -mustapäälaput auttavat hankkiutumaan eroon syvällä nenän ihohuokosissa muhivista mustapäistä. Vaaleanpunaiset mustapäälaput sisältää talia imevää savea, joka tehostaa niiden vaikutusta. Kuollutta ihosolukkoa ja mustapäitä iholta irrottavat laput tekevät nenän ihosta puhtaamman ja sileämmän.

  • Holika Holika All Kill Cleansing Clay To Foam on Kanadan valkosavea hyödyntävä vaahtoava ihonpuhdistustuote, joka syväpuhdistaa ihohuokosia ja auttaa ehkäisemään mustapäiden muodostumista. Japanilainen kamelia auttaa ehkäisemään iholla pesun jälkeistä kiristelevää tunnetta samalla kun tuote rauhoittaa ihoa sekä vähentää sen herkkyyttä ja punoitusta.

Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet:
1 x Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Peeling Massage Gel
1 x Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Perfect Sticker 10 kpl
1 x Holika Holika All Kill Cleansing Clay To Foam

Katso lisää vastaavia kuin Wave Goodbye To Blackheads K-Beauty Set

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.