Whamisa Skincare
Whamisa Organic Flowers Damask Rose Petal Mist

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 80 ml
Tuotetiedot

Whamisa Organic Flowers Damask Rose Petal Mist

Raikastava Whamisa Organic Flowers Damask Rose Petal Mist -kasvosuihke auttaa ylläpitämään ihon hyvinvointia ja nuorekasta ulkonäköä. Kasvosuihke sisältää ruusun terälehtiä, jotka auttavat kirkastamaan ja napakoittamaan ihoa samalla kun ne tukevat ihon luonnollista suojaa. Kasvosuihkeen vesi on korvattu aloe veran lehdistä saatavilla uutteilla, jotka tuovat iholle tehokasta kosteutusta. Krysanteemi, voikukan lehdet ja lootuksen kukkien uutteet on fermentoitu Whamisalle tunnuksenomaista fermentaatioprosessia hyödyntäen.

Kasvosuihke sopii käytettäväksi osana ihonhoitorutiinia sekä kosteuttamaan ihoa päivän aikana aina tarvittaessa. Suihke sopii käytettäväksi myös meikin

  • Kaikille ihotyypeille
  • Kosteuttaa ihoa
  • 95.42 % luomuviljeltyjä ainesosia
  • Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (BDIH)
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 80 ml

Käyttö

Suihkuta kasvosuihketta puhdistetulle kasvojen iholle kasvoveden asemasta tai osana ihonhoitorutiiniasi tehostaaksesi ihon kosteutusta. Kasvosuhke sopii käytettäväksi myös meikatulla iholla raikastamassa ja kosteuttamassa ihoa päivän aikana ja matkustaessa.

Lue lisää eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Xanthan Gum,Hibiscus Sabdariffa Flower Extract,D-Limonene,Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil,Rosa Damascena Flower Oil,Geranium Maculatum Oil,Natto Gum,Rosa Damascena Flower,Rosa Rugosa Flower Extract,Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum,bellis Perennis (Daisy) Flower Extract,CAULERPA LENTILLIFERA EXTRACT,Lilium Tigrinum Extract,Iris Versicolor Extract,***Scutellaria Baicalensis Root Extract,***Paeonia Suffruticosa Root Extract,***Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract,*Lactobacillus/Nelumbium Speciosum Flower Ferment Filtrate,*Aloe Maculata Leaf Extract,*Lactobacillus/Chrysanthemum Sinense Flower Ferment Filtrate,*Alcohol,*Helichrysum Arenarium Flower Extract,*Rosa Damascena Flower Extract,*Lactobacillus/Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Ferment Filtrates,Magnolia Kobus Flower Extract,Linalol *Certified Organically Grown ***Natural Preservative / Bergamot Oil Bergaptene Free

Katso lisää vastaavia kuin Whamisa Organic Flowers Damask Rose Petal Mist

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut